Scurtă istorie a anxietății, de la începuturi până în prezent - Produse Cabinet Claudiu Manea

Scurtă istorie a anxietății, de la începuturi până în prezent

află cum au evoluat teoriile cu privire la anxietate de-a lungul timpului

Ca psihoterapeut, cred că sunt puține lucruri mai triste decât cineva care crede că va scăpa de anxietate cu ceaiuri sau uleiuri esențiale.

Ca să îți câștigi și să-ți menții sănătatea psihică, e nevoie de vigilență constantă, la fel ca în cazul sănătății fizice. E însă nevoie și să știi ce să faci, iar pentru a ști asta, trebuie să știi ce opțiuni ai la dispoziție.

Anxietatea este un subiect cunoscut și studiat încă de la începuturile omenirii, nu este ceva nou. Cu toate astea, mulți oameni nu știu mare lucru despre acest subiect.

Ai acum ocazia să afli cum a fost studiată anxietatea de-a lungul timpului și concluziile la care au ajuns diferiții învățați ai vremii. Vei afla cele mai importante teorii despre anxietate și care sunt cele mai eficiente abordări în tratarea acesteia.

După ce citești această carte, vei ști mai multe despre anxietate decât 99% dintre oameni și chiar mai mult decât unii dintre specialiștii în sănătate mentală.

scurta istorie a anxietatii

Prețul este redus la jumătate doar până expiră cronometrul:

Cine sunt eu?

Numele meu e Claudiu Manea, sunt psihoterapeut cu o experiență îndelungată în studiul și tratarea anxietății.

Nu în ultimul rând, am și experiență personală, la prima mână, cu anxietatea.

Rezumatul ofertei:

;

Ce primești

O carte în format PDF, pe care o poți citi în câteva ore și care te va învăța tot ce ai nevoie să știi despre anxietate.

;

Când o primești

Primești cartea imediat după efectuarea plății. Adică nu trebuie să aștepți după curier, poți să o citești imediat.

;

Cum plătești

Poți să plătești prin PayPal sau Stripe, cu contul de PayPal sau cardul tău bancar.

Garanție de satisfacție 100%

Cred că prețul acestui ghid este modic, ținând cont de tot ceea ce câștigi atunci când îl citești: claritate mai mare în gândire, independență crescută, naivitate redusă.

Totuși, dacă după ce cumperi ghidul, consideri că nu e pentru tine, îmi poți spune și îți returnez banii plătiți.

Poți să cumperi cartea chiar acum. O vei primi imediat în format PDF. Plata se face prin card sau PayPal. Dacă ai probleme cu descărcarea fișierului sau cu efectuarea plății, te rog să-mi spui. Ai aici datele mele de contact.

scurta istorie a anxietatii

Prețul este redus 50% doar până ce expiră cronometrul, așa că nu amâna:

Nici o informație bancară nu este primită sau procesată de noi, astfel încât nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța datelor tale.

~

Tranzacție sigură

Datele tale bancare sunt procesate doar de PayPal și Stripe. Acest site nu primește și nu înregistrează nici o informație legată de numărul cardului tău, bancă sau cont PayPal.

Satisfacție garantată 100%

Dacă din orice motiv, nu crezi că acest ghid este ce îți trebuie, nu e nevoie decât să îmi scrii și îți dau banii înapoi. Eu cred însă că vei constata că este exact ce căutai.

Protejăm datele tale personale

Nu prelucrăm decât informațiile strict necesare pentru a îți furniza produsul comandat. Dacă dorești, după ce ai cumpărat, ne poți cere să îți ștergem inclusiv aceste date, definitiv.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...