Scurtă istorie a anxietății, de la începuturi până în prezent

află cum au evoluat teoriile cu privire la anxietate de-a lungul timpului

CARTE ÎN FORMAT ELECTRONIC

scurta istorie a anxietatii
scurta istorie a anxietatii

Poți cumpăra cartea chiar acum, sau să derulezi în jos pentru mai multe detalii:

Ca psihoterapeut, cred că sunt puține lucruri mai triste decât cineva care crede că va scăpa de anxietate cu ceaiuri sau uleiuri esențiale.

Ca să îți câștigi și să-ți menții sănătatea psihică, e nevoie de vigilență constantă, la fel ca în cazul sănătății fizice. E însă nevoie și să știi ce să faci, iar pentru a ști asta, trebuie să știi ce opțiuni ai la dispoziție.

Anxietatea este un subiect cunoscut și studiat încă de la începuturile omenirii, nu este ceva nou. Cu toate astea, mulți oameni nu știu mare lucru despre acest subiect.

Ai acum ocazia să afli cum a fost studiată anxietatea de-a lungul timpului și concluziile la care au ajuns diferiții învățați ai vremii. Vei afla cele mai importante teorii despre anxietate și care sunt cele mai eficiente abordări în tratarea acesteia.

După ce citești această carte, vei ști mai multe despre anxietate decât 99% dintre oameni și chiar mai mult decât unii dintre specialiștii în sănătate mentală.


Alegerea însă este a ta. Vrei să înțelegi sau vrei să iei o pastilă sperând că vei scăpa repede?

Acum poți cumpăra o carte care te învață cum a fost înțeleasă anxietatea de-a lungul timpului și care sunt cu adevărat remediile care funcționează

ghid manipulare -small

Reviews

Testimoniale

Ce spun cei care au cumpărat cartea:

Foarte interesant și util

Ca student la istorie, a fost fascinant să parcurg istoricul acestei tulburări și să înțeleg cum s-a modificat definiția de-a lungul timpului.
George
31 de ani, Cluj

O surpriză plăcută

Chiar dacă avem toți tentația de a crede că doar nouă ni se întâmplă ceva neplăcut, este reconfortant să afli că nu ești singur și că mulți alții au trecut prin aceleași lucruri înainte de tine.
Ștefania
27 de ani, Padova

cine sunt eu?

Numele meu e Claudiu Manea, sunt psihoterapeut cu o experiență îndelungată în studiul și tratarea anxietății.

Nu în ultimul rând, am și experiență personală, la prima mână, cu anxietatea.

Rezumatul ofertei:

Câteva garanții suplimentare

  • Poți să cumperi cartea chiar acum. O vei primi imediat în format PDF. Plata se face prin card sau PayPal.
  • Datele tale bancare sunt procesate doar de PayPal și Stripe. Acest site nu primește și nu înregistrează nici o informație legată de numărul cardului tău, bancă sau cont PayPal.
  • Dacă din orice motiv, nu crezi că această carte este ce îți trebuie, nu e nevoie decât să îmi scrii și îți dau banii înapoi. Eu cred însă că vei constata că este exact ce căutai.
  • Nici o informație bancară nu este primită sau procesată de noi, astfel încât nu trebuie să îți faci griji pentru siguranța datelor tale.
  • Nu prelucrăm decât informațiile strict necesare pentru a îți furniza produsul comandat. Dacă dorești, după ce ai cumpărat, ne poți cere să îți ștergem inclusiv aceste date, definitiv.
  • Dacă ai probleme cu descărcarea fișierului sau cu efectuarea plății, te rog să-mi spui.

Cumpără cartea

istoria anxietății