9 principii cheie de parenting care contează cu adevărat pentru copilul tău

Asigură-te că faci tot ce ține de tine pentru a-i asigura succesul în viață

Acces Imediat

Te-ai gândit vreodată la rolul pe care tu, ca părinte, îl ai în viața copilului tău?

De multe ori, oamenii devin părinți fără să fie cu adevărat pregătiți pentru asta. Ceea ce nu ar fi o problemă dacă momentul în care devin părinți nu ar începe să le reactiveze o serie întreagă de traume din trecut.

Când devii părinte, constați că ai tot felul de butoane pe care nu știai că le ai, tot felul de sensibilități sau vulnerabilități.

Pe toate aceste butoane, copilul va apăsa mai devreme sau mai târziu. Pentru că acesta e rolul său de copil, să învețe prin testare, prin experimentare.

Dar, când apasă pe aceste butoane, asta declanșează tot felul de reacții în părinte, multe dintre ele nu tocmai plăcute.

Și atunci care e soluția, să nu mai faci copii până nu ești sigur că te-ai vindecat de trecut?

Nicidecum, dacă aștepți până ești vindecat complet, s-ar putea să fii prea în vârstă pentru a mai face copii sau, cel puțin, prea bătrân ca să mai ai chef sau energie pentru asta.

Ce poți face însă este să înțelegi ce se întâmplă și cum să contracarezi toate aceste efecte, pentru ca, în final, să fii un părinte mai bun pentru copilul tău și o persoană mai bună în general.

Multe relații părinte-copil ar putea fi salvate dacă părintele și-ar da seama că acel lucru pe care îl face copilul îl rănește undeva unde deja era rănit. Dacă ar înțelege că soluția este să lucreze la el, nu să intre în conflict cu copilul.

Dar cine să te învețe toate astea? Toate cursurile legate de creșterea copiilor au legătură mai mult cu dresajul acestora (cum îl faci să se spele pe dinți, cum îl convingi să citească și așa mai departe). Prea mult dresaj și prea puțin despre ce înseamnă asta pentru tine, cum te simți tu în rolul de părinte și ce poți face ca să te simți și mai bine.

Chiar vrei să îți crești copiii așa, după ureche? Chiar vrei să ratezi ocazia de a deveni o persoană mai bună cu ajutorul relației cu copilul tău? Subliniez, cu ajutorul relației, nu cu ajutorul copilului. E o diferență.

Mai sunt și alte modalități de creștere personală, nu e absolut nevoie să ai copii pentru a putea să crești. Dar, dacă îi ai, sau vrei să îi ai, nu e absurd să nu fructifici ocazia?

Îți prezint: Cele 9 principii cheie de parenting care contează de fapt pentru copilul tău

Tânjești după o conexiune autentică cu copilul tău? Vrei să construiești o fundație care nu numai să vă întărească legătura, ci și să vă stimuleze atât pe tine cât și pe copilul tău pentru a deveni persoane mai bune? Ești gata să îți transformi călătoria de părinte într-o aventură continuă de conectare, creștere și evoluție reciprocă?

Bine ai venit la Programul de parenting „Cele 9 principii cheie” – o inițiativă unică, concepută pentru a dezvălui cele nouă principii care nu numai că susțin, ci și îmbunătățesc legătura dintre părinte și copil, favorizând un mediu propice pentru creșterea comună a acestora.

Elemente cheie ale programului:

Fundamentele conexiunii:

Explorează principiile fundamentale care pun bazele unei conexiuni rezistente și durabile. De la puterea prezenței până la promovarea unei comunicări deschise, vom aprofunda elementele esențiale pentru construirea unei legături puternice între părinți și copii.

Parenting centrat pe creștere:

Îmbrățișează o abordare centrată pe creștere a parentingului. Descoperă strategii care nu numai că sprijină dezvoltarea copilului tău, dar facilitează și creșterea ta personală ca părinte, creând un mediu dinamic pentru o îmbunătățire continuă.

Rezonanță emoțională:

Cultivă rezonanța emoțională în cadrul familiei tale. Prin exerciții și intuiții specifice, învață cum să navighezi și să înțelegi peisajul emoțional, promovând un mediu sigur și hrănitor atât pentru părinte, cât și pentru copil.

Beneficii

Conexiune puternică:

Programul de educație parentală 9 Principii cheie este conceput pentru conexiuni durabile. Asistă la o relație frumoasă, care se întărește în timp, creând o legătură care rezistă în toate etapele vieții.

Evoluție dublă:

Experimentează puterea transformatoare a principiilor propuse, nu doar pentru copilul tău, ci și pentru tine însuți. În timp ce îți ghidezi copilul prin aceste principii fundamentale, privește cum evoluați amândoi în persoane mai bune, participând la creșterea celuilalt.

Consolidarea rezilienței:

Echipează-ți copilul cu instrumentele necesare pentru a parcurge provocările vieții cu reziliență și grație. Programul se concentrează pe insuflarea încrederii și a adaptabilității, elemente de dezvoltare care durează o viață întreagă.

Elemente transformatoare:

1. Valori comune:

Stabilește o cultură de familie înrădăcinată în valori comune. Explorează modul în care alinierea principiilor consolidează legătura părinte-copil, creând o atmosferă armonioasă care favorizează creșterea.

2. Eliberarea potențialului:

Descoperă potențialul din copilul tău și din tine însuți. Programul este o călătorie de autodescoperire și creștere reciprocă, permițându-vă să înfloriți amândoi în cele mai bune versiuni ale voastre.

3. Parenting cu bucurie:

Redescoperă bucuria de a fi părinte. Prin intermediul acestor principii, a fi părinte nu înseamnă doar o responsabilitate, ci și o călătorie minunată de conectare, iubire și clipe împărtășite.

Primești acces la:

9 lecții video scurte (puțin peste 1 oră în total) despre cele mai importante lecții pe care un părinte trebuie să le învețe pentru a-i da copilului său șansele cele mai bune în viață

Acces imediat

Cum să nu te mai enervezi așa ușor

și de ce este de fapt un lucru bun când copilul te calcă pe nervi

Oportunitate de reflecție

și ce să faci cu emoțiile negative pe care le simți uneori

Protejează relația cu copilul

ce va avea mereu nevoie de la tine și cum să îi oferi acel lucru

Pregătește-l pentru succes

ce trebuie să faci neapărat dacă vrei să-i asiguri succesul în viață

Acces imediat

Hub de învățare digitală

Pătrunde în propria călătorie transformatoare în ritmul tău. Programul este construit pe o platformă digitală ușor de utilizat, oferind acces imediat la informații valoroase și la pași concreți pentru o relație părinte-copil mai bună.

Înscriere fără dificultăți

Ești gata să pornești în această călătorie transformatoare? Înscrie-te acum și accesează instantaneu o colecție de informații concepute pentru a-ți îmbunătăți experiența de părinte. Călătoria ta către o familie conectată și prosperă începe acum.

„Sună bine, dar spune-mi câte ceva despre tine

Cine sunt eu

Eu sunt Claudiu Manea și sunt terapeut de peste 10 ani.

Sunt și tată, așa că vorbesc din ambele perspective, personală și profesională.

Abordarea mea, în terapie dar și în general, este să fac un pas în spate pentru a vedea imaginea de ansamblu, iar apoi să abordez situația prin prisma unor principii și căutând să ajung la cauză.

Abordarea aceasta este preferată și de cei cu care lucrez, pentru că nu încerc să le spun ce să gândească cât mai degrabă cum să abordeze situații diverse, iar asta permite ca fiecare să dezvolte propriul stil de a face lucrurile.

Acest program e pentru tine dacă:

Ești un părinte care caută o legătură mai profundă și mai semnificativă cu copilul tău.

Vrei să-i insufli copilului tău abilități și valori esențiale pentru viață, încă de la o vârstă fragedă.

Îți dorești să adopți o abordare parentală pozitivă și orientată spre creștere.

Te-ai hotărât să construiești o bază solidă pentru bunăstarea emoțională a copilului tău.

Ești în căutarea unor principii utile care să depășească sfaturile tradiționale de parenting.

Programul NU ESTE pentru tine dacă:

Consideri că o abordare parentală unică este de ajuns.

Nu ești dispus să investești timp și efort pentru a înțelege nevoile copilului tău.

Nu ești deschis să încerci strategii parentale noi și inovatoare.

Cauți doar soluții rapide sau scurtături în călătoria ta ca părinte.

Nu te interesează să încurajezi o legătură profundă și de durată cu copilul tău.

Garanție de satisfacție 100%, fără rambursare

Garanția ta imbatabilă

Dacă achiziționezi acest program și nu ești 100% total și complet mulțumit de el, NU îți voi da banii înapoi.

Wow, chiar am spus asta?

Da, am spus-o.

Ascultă-mă un pic.

Dacă ai cumpărat acest program, înseamnă că vrei să rezolvi o problemă pe care o ai. Dacă nu ești mulțumit 100% după ce îl parcurgi, înseamnă că lipsește ceva sau că poate fi îmbunătățit.

Susțin fiecare principiu din acest program. Dacă nu ești martor la schimbări puternice în viața ta de familie, contactează-mă în termen de 30 de zile și voi remedia situația. Adică voi clarifica, voi actualiza materialele și te voi sprijini cu tot ceea ce este necesar pentru ca tu să reușești să implementezi cu succes principiile în situația ta specifică.

Așadar, deși nu fac rambursări, ceea ce voi face este să vă promit că voi face ce trebuie și mă voi asigura că ai tot ce ai nevoie pentru a avea succes.

Așadar, aceasta este promisiunea mea față de tine, că nu mă voi opri până când nu-mi vei spune Bine, bine, hai să ne oprim, sau lasă-mă să te plătesc în plus, pentru că situația devine ridicolă!.

Ți se pare corect?

Așa mă gândeam și eu.

Acționează acum pentru o transformare imediată

Eliberează potențialul copilului tău acum

A fi părinte este o călătorie, iar șansa de a modela viitorul copilului tău este limitată.

Programul de transformare, Cele 9 principii cheie ale parentingului, este ajutorul tău pentru a construi o legătură de nezdruncinat și pentru a-ți îndrepta copilul pe calea reușitei.

Nu rata șansa de a crea amintiri și o legătură de durată cu copilul tău.

Vino alături de mine astăzi și pornește într-o călătorie de creștere, conexiune și bucurie!

Obține acces pentru $97 (de obicei $197). Plată unică, fără taxe recurente.